Uterum & altan

Här kommer vi att lista de bästa leverantörerna i kategorin. Vill du vara en av dem? Kontakta Björn på bj@plaza.se.

Uterum & altan

Skånska byggvaror
Bygg till ditt nya favoritrum på huset. En inglasad veranda eller ett uterum som binder ihop trädgården med hemmet och ger en rofylld plats där du kan spendera långa sommardagar i skydd av det svenska vädret. 

Läs mer här !

Uterum & altan

Byggkompaniet
Tillsammans skapar vi ett uterum som passar era och ert hus behov samt förutsättningar. Behåll känslan av sommarvärme och ta del av naturen genom glaspartierna.

Läs mer här !

Uterum & altan

G&B Fönster
På grund av det ofta ombytliga vädret har vi svenskar lärt oss att älska våra uterum. På G&B Fönster tillverkar vi underhållsfria uterum som höjer värdet på ditt hus och inte minst livskvalitén.

Läs mer här !

Uterum & altan

Garden & Greenhouse
Ett uterum eller vinterträdgård är det bästa sättet att bli väderoberoende och verkligen kunna förlänga de varma årstiderna för familjesamvaro och fest.

Läs mer här !

Uterum & altan

Halle
Kom närmare naturen med en inglasad altan och vinterträdgård som du kan njuta av alla årstiders skiftningar i. Välj ditt uterum för fest, lekrum eller njutning och avkoppling med till exempel en söndagsfika.

Läs mer här !

Uterum & altan

Vansta Trädgård
Hos Vansta Trädgård hittar du Europas ledande varumärken inom fristående växthus, exklusiva uterum och orangerier. Med stor kunskap och erfarenhet i skapar vi rum i glas med ljus och rymd för dig och din familj.

Läs mer här !

Uterum & altan

Aluline
Aluline motto är att leverera en inglasning till ditt uterum som passar just dina mått. Du kan alltså inte jämföra oss med en tillverkare som erbjuder standardmått.

Läs mer här !

Uterum & altan

TimberTech
TimberTech har skapat en perfekt balans mellan kvalitet och hållbarhet. Våra däck-, räckes- och staketprodukter är ett attraktivt, underhållsfritt alternativ till trä och håller en livstid för de flesta köpare. 

Läs mer här !

Uterum & altan

Kenjo
Grundtanken är att skapa ”öppna rum”. Rum som öppnar alla sinnen. Ljusa, enkla i det vi kallar funktionell form. Form tillgänglig för alla. Från viksystem och glasväggar till hela rum och hus.

Läs mer här !

uterum3-35820.

Willab Garden
Ett uterum är en investering som ger dig ökad livskvalitet. Det ger dig gott om plats för måltider, avkoppling och fester. Du kan njuta av dygnets och naturens skiftningar, utan att bekymra dig om väderlek.

Läs mer här !

Skärmavbild 2022-10-10 kl. 16.02.31

Bygghemma
Ett uterum är ett perfekt sätt att ta till vara på årets alla årstider. Med kompletta uterum kan du få utrymme till middagar, aktiviteter eller odling. Möjligheterna är oändliga och det är endast din fantasi som sätter gränserna.

Läs mer här !

Solarlux GmbH

Glassterrass
Vi planerar, ritar och monterar helt unika uterum, allt efter ditt önskemål. Vi bygger allt från själva grunden till ett nyckelfärdigt uterum, eller öppnar upp väggen för att montera en ljusinsläppande vikdörr.

Läs mer här !