Pool & spabad

Här kommer vi att lista de bästa leverantörerna i kategorin. Vill du vara en av dem? Kontakta Björn på bj@plaza.se.

Pool & spabad

Folkpool
Folkpool har allt för pool, spa och badmiljö. Hitta det du behöver till din pool och spabad – allt från poolrobot till okrossbara glas. Allt du behöver för att förverkliga just din pooldröm – poolstommar, trappor, stegar, liner, poolskydd med mera. 
Läs mer här

Pool & spabad

Jacuzzi
Familjen Jacuzzi la grunden till vad spabad är idag när de 1968 lanserade det första fristående, helt integrerade bubbelbadet. 
Med ledord som njutning, design, hälsa och funktion levererar Jacuzzi en överlägsen badupplevelse än idag.
Läs mer här

Pool & spabad

Pool Sweden
Pool Sweden levererar exklusiva pooler, pooltak och spabad till livsnjutare. Deras produkter passar dig som har höga krav på kvalitet och design. De kan leverera pooler hundra procent klara för bad, de sköter grävning, installation och vattenfyllning.
Läs mer här

Pool & spabad

Viskan spa
I Skene, Västergötland, designar och bygger Viskan spa spabad för svenska förhållanden. Dem är en av de största leverantörerna av premium-spabad i hela Europa. Svensktillverkat har historiskt sett, varit synonymt med hög kvalitet och god användarvänlighet.
Läs mer här

Pool & spabad

Miami Pool
Skapa ditt eget paradis på hemmaplan. Miami Pool har designat och utvecklat kvalitetspooler anpassade för det Skandinaviska klimatet i mer än 50 år.
Läs mer här 

Pool & spabad

Aqvispoolen
Aqvispoolen erbjuder ett obegränsat antal olika former. Ingen pool behöver vara den andra lik. Du kan designa din egen swimmingpool efter miljön i din trädgård eller helt efter egna ideér. 
Läs mer här

Pool & spabad

Jacopoolen
Deras pooler är uppbyggda av ett unikt modulsystem som är lätt att anpassa och som gör installationen snabb och effektiv. Så att du själv kan välja vilken storlek, form och färg som passar dig och din tomt.
Läs mer här

78344583-358d-4341-ac22-03e23e568190-1-1024x683

LM Spabad
LM Spabad har produkterna som kan ta hemmet, sommarstugan eller varför inte fjällstugan till nästa nivå. De vill erbjuda något för alla och har därför handplockat hela sitt sortiment.
Läs mer här 

Pool & spabad

Primastarpool
Primastarpool ger dig låga priser, hög kvalitet och har mer än 20 års erfarenhet. Här hittar du swimmingpooler, sandfilter, pool liners, poolvärmepumpar och
mycket annat i poolbranschen.
Läs mer här

Pool & spabad

Coast Spas
Spabad och Swim Spas av högsta kvalitet är resultatet av skickligt hantverk, innovation och spetsteknik som speglar Coast Spas varumärke när det gäller lyxiga High-End Spas.
Läs mer här

Pool & spabad

Ellips pool
Bada tryggt året runt oavsett förutsättningar. Ellips pool har ett brett utbud av swimmingpooler, spabad och tillbehör.
Läs mer här

Pool & spabad

Pooltime
Att ha en elegant pool i trädgården är inte bara vacker att titta på men höjer även livskvalitén för familjen. Istället för att resa iväg för en vecka för sol- och badsemester så kan man ha det i sin egen trädgård året runt.
Läs mer här