Garage

Här kommer vi att lista de bästa leverantörerna i kategorin. Vill du vara en av dem? Kontakta Björn på bj@plaza.se.

Garage

Crawford
Idag är en port till ditt garage eller produktionsanläggning mer än bara entrén till en parkeringsplats med tak. Moderna garageportar kan rullas, svängas, dras eller vikas beroende på dina önskemål. De är tillverkade av olika hållbara material och finns med eller utan elektrisk automatik.

Läs mer här

hörmann

Hörmann
Hörmann-koncernen är Europas ledande leverantör
på marknaden för portar, dörrar och drivenheter. Med en stor del av konsumentproduktssortiment lagerfört på deras centrallager i Örebro erbjuder dem kvalitetsprodukter med snabb leverans som passar dig.

Läs mer här

Garage

Teckentrup
Ska du köpa garageport? Bra. Det är en investering inför framtiden både vad gäller funktion och utförande. Tryggheten är A och O. Teckentrup ligger därför alltid steget före i utvecklingen av säkerhetskoncept. Du har även ett mycket stort urval av olika modeller på garageportar.

Läs mer här

Garage

Sorselestugan
Sorselestugans garage är ett mycket välbyggt och så långt det är möjligt prefabricerat. En av marknadens kanske mest förberedda byggsats, de har förberett så långt det är möjligt för att du ska få ett lättmonterat garage. 

Läs mer här

Garage

Dieden ekodoor
Dieden ekodoor erbjuder ett stort och varierat utbud av garageportar för att du ska finna den bästa och mest estetiskt tilltalande lösningen för just ditt behov. Deras garageportar finns i en mängd designer och funktioner samtidigt som de håller en hög kvalitet.
Läs mer här

Garage

Sommer Aperto
Sommer Aperto har produkter för både konsu­ment och industri. I deras sorti­ment finns auto­matik för grindar, garage­portar och industri­portar men också fjärr­styrnings­system för be­lys­ning, dörr­öppnare med mera.

Läs mer här

Garage

Dörr & Portbolaget
Dörr & Portbolaget tillverkar många olika typer av slagportar för garaget. Du kan välja att få dörrarna i olika material och med valfri ytbehandling. När det kommer till garageportar är det väldigt viktigt med funktion och hållbarhet, något vi riktar fokus mot.

Läs mer här

Garage

Finja
Finja levererar allt till ditt murade och putsade garage. Här hittar du rörliga arbetsanvisningar, DIY-beskrivning med ritning och materialspecifikation. Här finns underlag som med fördel kan ligga till grund för såväl eget byggande som för ett uppdrag till en byggentreprenör. 
Läs mer här

Garage

Lövångers Bygg
Att bygga garage har aldrig varit enklare. Alla våra garage levereras som kompletta byggsatser med monteringsfärdiga väggblock som är väldigt smidiga att bygga upp. Här hittar du enkelgarage, dubbelgarage och garage med carport.

Läs mer här

Garage

Lundqvist Trävaru
Funderar du på att bygga garage, fritidshus, stall, eller maskinhall och vill komma vidare med dina byggplaner har du kommit till rätt ställe! Med vårt standardiserade byggsystem förenklas såväl planeringsarbetet som själva byggandet ute på byggplatsen.

Läs mer här

Garage

Artic Wood
Artic Wood erbjuder monteringsfärdiga garage i byggsats. De har några färdiga garage paket att välja mellan och du kan alltid välja att anpassa ditt garage precis som du vill ha det. Enkel, dubbel eller med carport. Rita ditt drömgarage, från grunden till taknocken. 
Läs mer här

Garage

Mellby garage
Hos Mellby garage får du alltid ett komplett villagarage eller carport av högsta kvalitet som uppfyller gällande byggnormer. Oavsett om det ska vara enkelt och litet eller stort nog att rymma både bostad och bil så har alla deras villagarage en sak gemensamt – hög kvalitet och trygga garantier.
Läs mer här