Färg & tapet

Här kommer vi att lista de bästa leverantörerna i kategorin. Vill du vara en av dem? Kontakta Björn på bj@plaza.se.

beckers-farg-livet-i-farg3-1024x729

Beckers
Med sina 150 år är Beckers ett av Sveriges äldsta färgvarumärken och regnbågen en av våra mest kända logotyper. Allt började med en specialbutik i centrala Stockholm, och en tysk kemist som såg färgens möjligheter.

Läs mer här

alcro_kulorkollektion_stil

Alcro
Välj färg. Sen kulör. Att välja färg är ett stort beslut, som många inte ägnar en tanke. Faktum är att det kan skilja en hel del. Till exempel hur bra en färg skyddar fasaden, hur hållbar den är och hur perfekt resultatet blir. Alcro är för dig som ser skillnad.

Läs mer här

Skärmavbild 2022-07-01 kl. 13.41.21

Nordsjö
Nordsjö har funnits i mer än 100 år. Nordsjö grundades 1903. Under åren har mängder med svenska hus målats med vår färg. Fina gamla trähus i skärgården, nya radhus, moderna villor, skolor och arbetsplatser. Kökssoffor, fönster, väggar, golv, trädgårdsmöbler, tak med mera.

Läs mer här

Skärmavbild 2022-07-01 kl. 13.44.26

Klint
Klint är ett nytt koncept för att måla om hemma. Vi vill göra det enklare och roligare att inreda med färg så att alla kan skapa sitt egna hem att trivas i. Vi har provmålat hundratals kulörer och känt in dem i olika ljus och möbleringar. De vackraste 58 nyanserna finns nu i vår egna kurerade färgpalett.

Läs mer här

Mountain_Image_Roomshot_Item_9463w

Boråstapeter
Vi är stolta över att vi i mer än ett sekel har tagit fram tapeter som ligger precis rätt i tiden. Och dessutom har förmågan att stanna kvar länge, både på väggarna och i människors hjärtan. Hos oss hittar du dagens och morgondagens tapetklassiker.

Läs mer här

R16821_image1

Rebel Walls
Vi vet att hemmet är världens mittpunkt. Vi älskar tapetproduktion och brinner för att design ska vara en upplevelse hela vägen hem i brevlådan. Det är därför vi valt att styra över hela processen från designidé till produktion och leverans av din unika tapet.

Läs mer här

65103

Colorama
Colorama är 170 lokala färgfackhandlare runt om i Sverige. Våra butiker arbetar med inspiration, service och experttjänster. Vi vill väcka lusten hos dig att förnya ditt hem och du får hjälp med planering till tips på kloka och hållbara produkter.

Läs mer här

Skärmavbild 2022-07-01 kl. 14.00.41

Tapetorama
Vi är kända för vårt breda och ofta exklusiva sortiment, med över hundra leverantörer från Europa och USA, både stora och små. Särskilt unikt är vårt lager med närmare 20.000 rullar originaltapeter och -bårder från hela 1900-talet som vi säljer under kategorin Vintagetapeter.

Läs mer här

Skärmavbild 2022-10-10 kl. 16.19.26

Flügger
Här hittar du ett urval av våra färgkartor för målning både inomhus och utomhus. I våra kulörväljare online och i våra butiker kan du se alla våra färger och flera färgkartor.

Läs mer här !